FPA BENIASSENT REALITZA LA XXIX SETMANA CULTURAL

cartel_def_16FPA Beniassent Cocentaina-Muro celebrarà, entre el 20 i el 23 de febrer de 2017, la XXIX setmana cultural, que intentarà mostrar les possibilitats de futur que oferixen els centres d’FPA a l’alumnat adult.

La setmana cultural és una activitat conjunta dels centres d’FPA de les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Els dies 20, 21 i 22 de matí, cada escola té programades activitats diverses en les quals l’alumnat té l’oportunitat d’ensenyar allò que sap fer i es compartixen sabers i aprenentatges entre les persones de l’escola i totes aquelles que vulguen apropar-s’hi.

En el nostre cas, a Cocentaina i a Muro, els tallers són molt variats: hi ha tallers d’informàtica, de cuina àrab, de gravats, de meditació, de jocs matemàtics, d’utensilis amb fustes reciclades, de balls de saló, de karaoke en anglés, valencià i castellà, de cuina internacional, d’elaboració de licors casolans, de manualitats diverses, de ioga, d’STEP –gimnàstica cardiovascular–, de vol de drons, de nanos, de maquetes de barcos, de numerologia i la projecció d’una pel·lícula en francés.

A més hi haurà diverses xerrades: sobre contaminació atmosfèrica, sobre els antics animals de càrrega, sobre astronomia i sobre immigració, junt a la presentació del llibre ‘Cocentaina al teu pas’ i una excursió de l’Entorn a Peu pels votants d’Agres.

El dimecres dia 22 per la vesprada, se celebrarà a Ibi l’entrega de premis del XV certamen artístic. Des del dia 17 fins el 23 de febrer, en horari de 18h a 21h estaran exposades, a l’ermita sant Vicent d’Ibi, totes les obres de l’alumnat de les dos comarques.

El jurat premiarà les obres segons les modalitats de Pintura, Fang i Ceràmica, Treballs amb Fils, Treballs Creatius amb Tècniques Vàries, Fotografia i Tall i Confecció. A més hi haurà un premi a l’obra de qualsevol modalitat que millor represente el lema de la setmana cultural.

Finalment la setmana cultural acabarà el dia 23 amb un viatge conjunt de totes les escoles a Cartagena.