Ja es poden votar les propostes finalistes dels Pressupostos Participatius Actius de Muro

La cinquena edició dels Pressupostos Participatius Actius de Muro entren en la seua última fase. A partir de hui i fins el 27 d’octubre ja es poden votar les propostes finalistes per part de totes les persones interessades empadronades a Muro i amb un mínim de 14 anys complits. La manera de poder-ho fer serà físicament a l’Ajuntament de Muro i telemàticament: http//participando.vilademuro.net

El regidor de Participació Ciutadana, Kike Pascual, recorda una de les grans novetats per aquest any: «Aquest any hem volgut que els Pressupostos Participatius foren «Actius», que és l’apel·latiu que li hem posat per fer referència a que les mureres i murers pondrán proposar i triar tot tipus d’activitats (conferències, cursos, tallers, concerts, representacions…), no podent sobrepassar els 10.000 euros de màxim per proposta».

Altra de les novetats és que l’edat per poder votar s’ha baixat fins els 14 anys, «per implicar, corresponsabilitzar, i familiaritzar als més joves en processos participatius i eines colaboratives, en un pas més en la recerca d’una democràcia més real i participativa», comentava Kike Pascual.