Finalitzen les obres del Poliesportiu Municipal de Muro

Amb un pressupost inicial de prop de 450.000 euros , i amb una adjudicació final entorn de 375.000 euros , s’han donat per finalitzades del obres de millora i adequació del Poliesportiu Municipal de Muro.

Aquestes obres sufragades per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Muro, han suposat la millora i creació de noves instal.lacions esportives per a fer un ús amb unes condicions més òptimes.

L’acta de recepció d’aquestes noves infraestructures, ha donat fe del cobriment i construcció d’una nova grada en el Trinquet Municipal, del semi-cobriment de la Pista d’Hoquei i de la creació d’un nou espai diàfan i multifuncional on abans es trobava l’antiga graderia i els vestidors de la Pista Central.

«La creació d’aquestes noves instal.lacions esportives suposarà un salt exponencial en la qualitat de la pràctica esportiva per part de les nostres i els nostres esportistes locals, un fet que no ha estat exempt de complicacions (amb modificació parcial del projecte inclosa), però que finalment ha acabat de manera feliç per al futur gaudi dels nostres esportistes», comentava el regidor d’Esports Kike Pascual.

A més, cal recordar que l’actual equip de govern té més plans a curt termini per al Poliesportiu Municipal, com són la construcció inminent d’una Pista de Padel i altra de Multiesport, i de manera més ambiciosa del desenvolupament del Pla Mestre del Poliesportiu Municipal de Muro, un pla que permetra una nova urbanització, harmonització i senyalització de tots els recursos i espais existents, per acabar per fi amb aqueix halo de decadència que impregna l’actual composició del Poliesportiu Municipal.

XII Hores Esportives ajornades

La Junta Municipal Esportiva  ha acordat el trasllat de les XII Hores Esportives del mes de maig al mes de setembre, atès que la situació epidemiològica ho permeta. Amb aquest canvi es busca que la situació sanitària estiga més estabilitzada per tal de poder acollir un esdeveniment tant popular i massiu.

«Hem acordat aquest canvi per una àmplia majoria i si la situació és la idònia podrem vore de nou a les nostres xiquetes i xiquets gaudint de les XII Esportives. A més que per les dates que es realitzaria serviria també de pretemporada per a moltes i molts d’ells», comentava el regidor d’Esports Kike Pascual.