Èxit de participació i públic en la Egyptian Race «Night Edition» de Muro

La població de Muro va tornar a ser l’epicentre de les curses d’obstacles a la Comunitat Valenciana, ja que per quarta vegada en els últims anys, la Regidoria d’Esports d’aquesta població ha organitzat una nova i diferent carrera d’aquest tipus de modalitat.

Aquesta edició tenia la peculiaritat i l’incentiu de ser una prova nocturna, el qual va provocar que nombrosos corredors i corredores d’arreu de l’estat espanyol, s’animaren a participar d’aquesta divertida, dura i sacrificada aventura.

Els vora 300 participants tingueren que superar els 38 obstacles minuciosament col·locats per l’organització – en els 8 km. aproximadament de distància de que constava la cursa – , fet que no va minvar el més mínim l’esperit de superació dels participants.

Pel que respecta a les classificacions, en la categoria èlit masculina el guanyador va ser el corredor local Allas Douware, del Club «Les Llebres», que amb un temps espectacular de 37’13». Quant a la nombrosa representació femenina, el triomf va recaure en la corredora Yessica Velasco del club «Umbroken Proteam», que va parar el cronòmetre en 50’34».

A més, caldria destacar l’excel·lent paper desenvolupat pels atletes murers del Club «Les Llebres», ja que a la victòria d’Allas Souware cal afegir el seté lloc de Ricardo Santamaria i l’onzé de Víctor Pascual, tots ells a la general masculina èlit.

«Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, volem destacar l’immillorable ambient que s’ha aconseguit en la disputa d’aquesta prova, amb un públic nombrós i entregat als participants, els quals en tot moment han pogut sentir l’alé i el recolzament necessari per a concloure amb èxit aquest desafiament. A més, voldria felicitar públicament a tots els corredors i corredores per l’encomiable esforç que han realitzat, i desitjar-los que s’hagen emportat un molt bon record de l’Egyptian Race de Muro», comentava el regidor d’Esports, Kike Pascual.