ESQUERRA UNIDA MURO PRESENTA UNA ALTERNATIVA AL PRESSUPOST 2019

El passat divendres 26 d’abril, l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Muro va fer arribar al portaveu municipal d’Esquerra Unida, Francesc Valls, un esborrany del pressupost municipal i al mateix temps convocà una reunió de portaveus.

Segons declaracions de Francesc Valls “des d’EUPV creíem que els pressupostos anaven a continuar prorrogats, ja que han passat 6 mesos i diverses modificacions de crèdit, que s’han hagut d’aprovar per ple perquè els pressupostos no estaven ni presentats ni aprovats. Molts han sigut els plens en els quals s’ha fet menció d’aquests tema i sempre s’han excusat amb la complexitat de la municipalització”.

Per altra banda Valls va voler destacar que “el fet que l’esborrany del pressupost l’entregaren el 26 d’abril, i el dia 29 convocaren la reunió de portaveus ha delimitat prou el temps de reacció. Malgrat això, hem fet un esforç i hem elaborat un pressupost alternatiu que té com a prioritat la municipalització de la gestió de l’aigua”.

Per últim per al portaveu d’Esquerra Unida “vist com s’ha actuat fins ara, ens dóna la sensació que aquest pas té caràcter electoralista, ja que vincula un pressupost poques setmanes abans d’unes eleccions, i a més delimita al proper equip de govern obligant-lo a governar amb unes prioritats que igual no són les seues”.