ESQUERRA UNIDA MURO PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS

El passat divendres 12 d’abril Esquerra Unida Muro va presentar a les persones que representaran a l’organització per a les Eleccions Municipals del 26 de maig.

Una llista amb sis cares noves i que barreja experiència i il.lusió, present i futur per a fer front als reptes que presenta un poble amb constant creixement.

L’acte va comptar amb la presència d’Iñaki Pérez i Estefanía Blanes, candidats al Congrés i a les Corts Valencianes respectivament.

L’acte va continuar amb la presentació dels membres integrants de la llista i el públic assistent va poder sentir les seues dissertacions, els quals van posar en valor el significat que hui en dia té ser d’esquerres.

Com a colofó final l’alcaldable i cap de llista per Esquerra Unida Muro, Gabriel Tomàs va desgranar quines seran les línies bàsiques d’actuació de l’organització en cas d’assolir l’alcaldia.

Paraules com transparència, joventut, participació, remunicipalització de serveis públics, o instal.lacions esportives dignes van sonar amb força i ressonaran en l’imaginari col.lectiu en els propers dies al ser pilars fonamentals del programa de la formació d’esquerres.

Llista d’Esquerra Unida Muro

1- Gabriel Tomás Salvador

2- Kike Pascual Vañó

3- Rebeca Bonell García

4- Francesca Juan Doménech

5- Francesc Ramón Valls Pascual

6- María José Prats Molines

7- Gustavo Antonio Pérez Jordá

8- Ana Moncho Satorres

9- Ivan Torregrosa García

10- Maria Giner Olcina

11- Oscar Rebagliato Giménez

12- Beatriz García Jordá

13- Amadeo Carchano Palasí

Suplents

1- Fina Domínguez Reig

2- Juan Enrique Ferrando Silvestre

3- Ana Martínez Fullana