ELS JUBILATS DE MURO CELEBREN LA SETMANA CULTURAL

Del 2 al 8 de novembre, l’Associació de Jubilats i Pensionistes «U.D.P. Penya el Frare» de Muro celebra la Setmana Cultural, la qual compleix enguany el seu 27 aniversari.

Els actes comencen el pròxim dissabte, a les 9 hores, amb el campionat de cotos que tindrà lloc en la seu de l’associació.

El dilluns 4 de novembre, a les 18.30 hores, es celebrarà la missa en homenatge als jubilats difunts en l’Ermita.

El dimarts dia 5, a les 19 hores, el grup de teatre dels jubilats, pensionistes i simpatitzants representarà la comèdia «Unes sabates de color corinto» de Rafael Calvo.

Els actes continuaran el dimecres en el Centre Cultural (18 hores), amb la conferència «Homenatge al món del cinema de Muro» a càrrec de Virgilio Colomina i José Luís Peiró.

El dijous dia 7 també en el Centre Cultural (18 hores) tindrà lloc la Coronació de la Reina 2019, Ana Rebagliato i les Dames d’Honor, Mari Ferrándiz i Maribel Rebagliato. Al mateix acte tindrem actuacions del grup de gimnàstica, del cor dels jubilats i la rondalla La Lira de Muro.

Per a tancar els actes de la Setmana Cultural, el divendres 8 de novembre, en el Restaurant Casa Víctor es celebrarà el dinar de germanor amb els socis de l’entitat i les autoritats de la localitat.