El Sol a Sol Esportiu de Muro reunirà 400 esportistes aquest cap de setmana

Més de 400 esportistes participants en 12 modalitats esportives, són les xifres que s’espera registrar aquest cap de setmana en el Sol a Sol Esportiu de Muro, la festa anual de l’esport que organitza l’Ajuntament i que enguany recuperarà la competició de Futbol Sala com a principal novetat.

El regidor d’Esports, Kike Pascual, ens ha donat tots els detalls d’una festa esportiva de referència a les nostres comarques. Pascual ha agraït «l’alta implicació dels clubs per a mostrar tot allò que ofereix Muro per a la pràctica esportiva i fomentar la iniciació a aquesta».

Com en anys anteriors, hi haurà competició de Futbol 7, Handbol, Pesca, Tennis, Pàdel, Bàsquet, Hoquei, Frontenis, Pilota Valenciana, a més d’exhibicions de Patinatge Artístic i Gimnàstica. Com a novetat enguany torna el Futbol Sala, esport que en els últims anys s’havia perdut i ho tornem a recuperar amb la participació de diversos equips de la comarca.

Quant a la competició, el regidor ha avançat que «començarà el divendres a les 20 hores amb les primeres partides de Tennis i Pàdel en el Club de Tennis La Plana. La competició s’allargarà fins a les 21 hores de dissabte, que està previst el lliurament de trofeus en el Pavelló del Poliesportiu Municipal.

Finalment, des de la Regidoria d’Esports s’ha volgut recordar que de cara a un esdeveniment com aquest, a més de preparar el Poliesportiu, es coordina un dispositiu de seguretat que inclourà servei d’ambulància, efectius sanitaris, de protecció civil i policia local.