El Muro debuta en pretemporada guanyant en El Clariano d’Ontinyent (1-2)

Debut amb victòria del Muro CF en esta atípica pretemporada. L’equip de Cristian Ferrándiz va mostrar el passat dissabte en l’Estadi Municipal El Clariano d’Ontinyent bones sensacions, i també un marge de millora sobre el que es treballa de manera habitual en estes setmanes prèvies a l’inici de la competició. Sense dubte, el més important va ser tornar a jugar, tornar a tenir públic en la grada i, en definitiva, tornar a la «normalitat» amb les més àmplies mesures de seguretat possibles.

Pròxims partits de pretemporada

Aquesta setmana hi han programats dos partits més, dimecres a les 20.30 hores en La Llometa ens visita l’Atzeneta UE de David Albelda, i el dissabte a les 20 hores també en La Llometa es jugarà el derbi contra el CD Alcoyano.

Aplicant el protocol Covid-19 per a instal·lacions esportives municipals, els partits es jugaran amb aforament molt reduït. La venda d’entrades es farà en el Club de dilluns a divendres de 19 a 21 hores. En cas de sobrar entrades es posaran a la venda en taquilla el mateix dia del partit.