El Club Handbol Muro afronta una nova temporada amb ànim de reforçar l’entitat

L’equip femení del Club Handbol Muro inicia el seu treball per a abordar la temporada 2021/2022 amb l’ànim de fer créixer l’entitat fomentant la consolidació de la seua massa social, creant pedrera i reforçant el seu primer equip.

Cal recalcar que el club s’orienta en exclusiva a l’esport femení en equip. Aquesta temporada jugarà la primera fase de la Lliga en el Grup A de la Divisió Autonòmica Sènior. La competició arranca el mes d’octubre fins a gener, i les «guerreres» del CH Muro s’enfrontaran davant el CH Oliva, CH Santa Bàrbara, CD Polanens i CB Almoradí.

La primera jornada de lliga està prevista per al cap de setmana del 2 i 3 d’octubre en el Poliesportiu Municipal de Muro contra el CD Polanens de Santa Pola.

Després d’aquesta primera fase de la lliga s’organitzarà una segona que s’estructurarà entorn de les classificacions dels grups autonòmics.

Pretemporada

Dimarts passat 31 d’agost es van iniciar els entrenaments de pretemporada en el Pavelló del Poliesportiu Municipal de Muro. El club treballa amb la perspectiva de poder impulsar un equip de cantera per a incentivar l’esport femení en equip.