El centre de Formació de Persones Adultes FPA Beniassent inicia el periòde de prematriculació per a alumnat nou

La novetat en la matrícula d’este curs és que l’alumnat del curs passat no ha de vindre presencialment a l’escola a matricular-se. Ja ho ha fet telefònicament o per wasapp i se li ha reservat plaça per al curs que ve. La matrícula es farà efectiva en el mes de setembre.

Ara s’obri un període de prematriculació només per a l’alumnat que no estava matriculat el curs 2019-2020. Este procediment sí que serà presencial i comptarà amb les mesures de prevenció que ha marcat la conselleria. L’horari d’atenció serà, tant a Cocentaina com a Muro, el dies 6, dilluns; 7, dimarts; 8, dimecres; i 9, dijous, en horari de matí de 9.30 h a 12.30 h, en cadascun dels centres.

En tots els casos el procediment és de prematriculació, ja que fins que les instruccions de la conselleria no siguen definitives, no podrem configurar els nous grups. Tot i això, FPA Beniassent assegura que si la situació continua com ara, i no hi ha noves restriccions, es mantindrà l’oferta educativa del curs anterior, encara que segurament amb grups més reduïts.

Per a resoldre qualsevol dubte FPA Beniassent recomana posar-se en contacte amb el centre en els telèfons 965533650 de Cocentaina i 608563587 de Muro en horari de matí.

La informació completa amb els horaris de tots els tallers i de tota l’oferta educativa es podrà consultar en la pàgina web portal.edu.gva.es

FPA Beniassent recorda tots els models de formació que oferix l’escola:

*Ensenyaments reglats (alfabetització, persones neolectores, educació de base i graduat en educació secundària).

*Programes formatius (accés a cicles formatius de grau mitjà, tots els nivells de valencià de la JQCV, castellà i valencià per a persones migrants, anglés i informàtica).

*Tallers (teatre, pintura i dibuix, activitats de manteniment –ioga, zumba, balls de saló, pilates–, guitarra i bandúrria, l’entorn a peu, restauració de mobles, ceràmica, i confecció).