EL CD CONTESTANO PRESENTA EL NOU PROJECTE 2019/2023

Comença una nova etapa per al CD Contestano l’any del seu Centenari. Per primera vegada tindrà al capdavant a una dona al front de l’entitat. La contestana Laura Blanes, neta del llegendari Rafael Blanes «El Siso» ha pres possessió de la presidència del club. Blanes va presentar tota la junta directiva així com les distintes àrees de treball, i va  recalcar que l’escola de futbol base serà la clau d’aquest projecte. Una escola que vol inculcar als més menuts a banda dels valors futbolístics i esportius habituals, altres valors essencials en la vida com la igualtat, la solidaritat, el respecte, el companyerisme, així com la importància de l’educació en la vida dels xiquets.

L’acte també va contar amb la posada en escena dels  directors de les tres àrees en que es divideix l’estructura del club.

Mateo Moltó, director de l’àrea esportiva va fixar com objectiu del primer equip la tornada immediata a la Preferent Valenciana, però de la ma de bon futbol i amb la intenció de  recuperar a molts jugadors de la localitat actualment en altres clubs. Pel que  fa al futbol base, la intenció es que  en un futur pròxim  siguin part de primer equip, aspecte que no es dona en l’actualitat desgraciadament  tal i com comentava el director de l’àrea.

Cristian Agulló, director de l’àrea d’organització va explicar als presents el funcionament que tindrà el club en el seu “dia a dia”, amb un organigrama de l’àrea suficientment extens per a distribuir degudament les distintes tasques. A banda, va traslladar la preocupació de recuperar la imatge del club, tasca que ja està treballant-se. Com a plat fort de l’àrea va presentar  la nova preocupació pels integrants de l’escola del club, qui tindran una atenció de primera ma en matèria educativa i de valors humans amb professionals col·laboradors del  club, com el cap del projecte Àngel Cuesta.

Per últim, Borja Jornet, director de l’àrea econòmica i administrativa va parlar de la transparència en totes aquelles gestions que va a fer-se, insistint en la presentació anual de pressupostos i  final de comptes. així com en la regulació de mols apartats actuals del club. A hores d’ara, recordava que l’entitat està buscant suport amb finançament privat, a banda d’aquell  públic que rep de l’ajuntament de Cocentaina.

En definitiva una nova etapa per al  club roget amb  objectius e il·lusions renovades , i molts projectes de futur.