Educació publica la nova licitació de la construcció del CEIP El Bracal

Educació de la Generalitat, complint els compromisos adquirits amb la comunitat educativa del CEIP El Bracal de Muro ha publicat la nova licitació de la construcció de l’escola.

Malgrat la declaració de l’estat d’alarma per fer front a la Covid-19 i la paralització dels procediments administratius durant dos mesos, la Direcció General d’Infraestructures Educatives (DGIE) ha continuat treballant per traure endavant la nova licitació del CEIP El Bracal de Muro.

El concurs públic per a la construcció del nou centre s’ha obert hui a la plataforma de contratació de l’Estat.

La construcció de la nova escola de tres línies de Primària (18 aules) i un menjador per 500 alumnes en dos torns s’ha tret a licitació per 6,2 milions d’euros i un termini d’execució de 13 mesos.

Les empreses tenen fins l’11 de juny per presentar ofertes. La previsió de la Conselleria és que durant el mes de setembre s’adjudique el contracte i que les obres comencen abans de que acabe el 2020.

La nova escola tindrà 18 aules de Primària (el centre ja té actualment un aulari d’Infantil en funcionament), tres aules de suport de Primària per fer desdoblaments i atenció a alumnat en xicotets grups, una aula de Música, altra d’Informàtica i un taller polivalent, així com també una sala polivalent, biblioteca i tres sales per professorat.

El nou col·legi, que tindrà dos plantes (planta baixa i primer pis) amb ascensor, contarà amb tots els equipaments i despatxos que requerix un centre educatiu així com de menjador i cuina pròpia, dos pistes poliesportives, hort escolar, zona ajardinada i zones de joc diferenciades per a Infantil i Primària.