Divulgació de la recuperació de la Torre Artillera del Segle XV de Cocentaina

A l’inici de l’estiu de l’any 2020 finalitzaren les obres de recuperació del Torrejó de l’entorn del Castell de Cocentaina. Després d’un any, el Museu Municipal de Palau Comtal, a través de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, ha programat dues activitats per a donar a conèixer l’interés arqueològic i arquitectònic de la Torre, així com del procés de la seua recentment recuperació.

Per al divendres 4 de juny, a les 20 hores al Pati d’Armes del Palau Comtal, s’impartirà una xarrada divulgativa sobre la intervenció arqueològica i les obres de recuperació del Torrejó a càrrec del Eduardo López Seguí, arqueòleg i responsable de la empresa Alebus i de Elisa Domènech Faus, tècnica en patrimoni cultural i museus de l’ajuntament de Cocentaina.

Per al diumenge 6 de juny s’han preparat dues visites guiades al Torrejó. Les visites tindran el seu punt d’eixida a la terrassa del Castell a les 9:15 hores la primera, i la segona a les 10:15 hores al mateix lloc, amb una durada aproximada de 45 minuts. Entre les 10:30 i les 12:30 hores es podrà visitar també el Castell de Cocentaina.

Les dues activitats son gratuïtes, la xarrada amb un aforament de 40 persones i les visites guiades amb un màxim de 20 persones cadascuna prèvia inscripció a la pàgina web entrades.cocentaina.es

En cas de que les inscripcions no superen el màxim d’aforament establert es podran admetre el mateix dia de les visites més participants fins a completar-ho.