Continuen els treballs de reparació i millora de camins a Muro

Des del passat mes d’octubre estan duent-se a terme els treballs de reparació i millora de camins rurals a Muro afectats pel temporal Gloria de 2020. Els camins en què s’està actuant són: Camí del Ventorrillo, Costera Valero, Camí del Mas d’Alfafar, Camí del Calvari, així com diversos treballs de neteja forestal en la cuneta de l’antiga Carretera del Port d’Albaida.

Juanma Sanchis, regidor d’Urbanisme, ha volgut ressaltar que «des de l’Ajuntament posem en coneixement de la ciutadania la negativa d’un propietari de la Via de Turballos a poder reparar el pas del barranc que ja fa més d’un any que està tancat al pas. Això ha ocasionat un replanteig dels treballs a executar».

Les obres seran executades per la mercantil GRUPO TRAGSA i el cost total de la intervenció serà de 250.000 euros. Els treballs consistiran en reparar els camins, les voreres i les infraestructures hidràuliques.

«Desitgem que amb aquests treballs es millore l’accessibilitat a Turballos i sentim les molèsties que poden ocasionar les obres als veïns de la pedania», concloïa el regidor.