COMUNICAT UNIDES PODEM-ESQUERRA UNIDA COCENTAINA

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa acusa  la resta de partits polítics de Cocentaina d’anul·lar la festa que es volia fer aquest diumenge 12 de maig per a celebrar que la nostra Fira ha sigut reconeguda com a Fira d’Interés Turístic Internacional. Res més lluny de la nostra voluntat.

Unides Podem-Esquerra Unida volem deixar clar que les declaracions de l’alcaldessa son una manipulació de la realitat.

En cap moment Unides Podem Esquerra Unida ha dit que no es porte a terme eixe esdeveniment per a celebrar el reconeixement que hem rebut.

Tenim per davant unes eleccions municipals i tant la Sra. Alcaldessa com el seu equip de govern eren sabedors que en període electoral no es poden dur a terme diferents actes o esdeveniments de caràcter electoralista regulats en la llei electoral.

Els Partits Polítics que ens presentem a les eleccions municipals de Cocentaina, no podem obviar la llei i per això ens hem posat d’acord per denunciar un fet tan greu davant la Junta Electoral de Zona.

L’equip de govern tenia 24 hores per a presentar al·legacions, han considerat no presentar-les i ajornar l’acte, el que demostra que eren sabedors que no es podia realitzar.

Amb data de 8 de maig la Junta Electoral de Zona ens han donat la raó, al·legant que el dit acte podria ser interpretat com un acte propagandístic.

Per tant no hem sigut nosaltres els que hem paralitzat eixa celebració, la decisió la presa la Junta Electoral de Zona segons reflectís la llei electoral.

És la fira de tot el poble de Cocentaina, volem que es celebre amb una gran festa on tota la ciutadania, que és la gran protagonista, mostre el seu orgull per la distinció.

No tolerem que l’Alcaldessa de Cocentaina ens responsabilitze d’anul·lar la festa, manipulant als veïns i veïnes, ha sigut la seua irresponsabilitat la que ha fet que no es puga celebrar.

Eli Aleix Perez

Cap de Llista Unides Podem-Esquerra Unida