COMUNICAT PSOE MURO

Des de l’Agrupació Socialista de Muro només tenim paraules d’agraïment als veïns i veïnes del poble de Muro, especialment per a aquells que han depositat la seua confiança en el nostre projecte, però també per a tots els que han participat en el procés democràtic més decisiu per al seu dia a dia i han preferit votar per unes altres forces polítiques. Treballarem estos quatre anys perquè ens coneguen millor i ens puguen donar la seua confiança en les pròximes eleccions.

Hem augmentat un 46% en nombre de vots passant de quarta a tercera força política a Muro; som la candidatura que més ha incrementat el vot respecte 2015 i l’única de les que tenien representació en l’Ajuntament que ha crescut. Açò darrer té relació amb l’actitud constructiva i d’oposició responsable mantinguda en la darrera legislatura, on la crispació i la falta de diàleg, lamentablement, han estat la tònica general.

Ens han faltat 3 vots per aconseguir el tercer regidor. Saul i Fernando representaran cadascun d’ells 470 veïns, més que qualsevol altre dels presents en l’Ajuntament i amb la mateix actitud de buscar consensos i fer de pont entre la resta de partits com han demostrat la passada legislatura Elisa i Pep.

Comencen quatre anys apassionants on cal que tots els actors polítics facen una lectura objectiva dels resultats. El pacte que va ostentar l’alcaldia la passada legislatura ha perdut 1 regidor que podrien ser-ne dos si haguérem aconseguit eixe tercer regidor que serà per a Esquerra Unida per tres vots.

Muro ha castigat l’actitud beligerant entre els anteriors socis de govern, però ha expressat de nou i amb contundència, que desitja un govern de progrés. Això sí, un govern de progrés que mire pel poble i no pels interessos personals o partidistes. Nosaltres estarem a l’altura de les circumstàncies i esperem que els nostres possible socis ho estiguen també perquè, com no ens hem cansat de repetir en campanya, no es tracta de parlar del passat, sinó del present i el futur.

Muro, maig 2019