COMUNICAT PSOE MURO

El Partit Socialista lamenta i no comparteix la decisió presa unilateralment per l’actual equip de govern, format pel PP, CS i no adscrits d’acurtar la Cavalcada dels Reis Mags el pròxim 5 de gener. Entenem que no és manera de processar aquest tipus de decisions sense comptar amb l’opinió del poble, i comunicar-ho a menys d’una setmana de la Cavalcada.

En el passat plenari, el grup socialista ja va presentar un prec perquè es creara una comissió municipal de Reis Mags, que fóra coordinada per l’Ajuntament i amb la participació oberta del poble de Muro. Per tal de redefinir un protocol de Cavalcada i aprovar-lo per ple, perquè tingués sempre una continuïtat i no fora mai polititzada. Ja que partim que la nostra Cavalcada té més de cent anys, i cal posar en valor i millorar la seua organització i coordinació, perquè siga una aposta comuna pel bé del nostre poble i de les nostres tradicions.

I un altre fet que lamentem és a causa d’aquesta mena de decisions el centre del poble es mor a poc a poc. Apostem per la tradició, i per salvaguardar costums pròpies del nostre poble, com que ses Majestats els Reis d’Orient passen pels carrers del nucli antic del nostre municipi.