COMUNICAT ASSOCIACIÓ COMARCAL SOMRIURES

El diumenge 17 de juny hem organitzat una JORNADA DE CONVIVÈNCIA a Cocentaina per a tots els socis i sòcies, familiars i coneguts. L’objectiu principal és passar una estona agradable del matí del diumenge amb els nostres fills i filles compartint experiències i conéixer-nos un poc millor.

El punt i hora de trobada serà a les 11 hores al parc de “Paquito el Chocolatero” de Cocentaina, d’on eixirem passejant tranquil·lament pel Passeig, pels carrers del Raval i visitarem el Palau Comtal. Al voltant de les 13 hores, acudirem al Centre Social Real Blanc on podrem dinar i compartir, totes i tots junts, moltes de les nostres inquietuds relacionades amb l’objectiu principal de la nostra associació:

reivindicar i buscar els recursos necessaris perquè els joves amb diversitat funcional de les comarques de l’Alcoià i El Comtat puguen tindre una vida digna, més autònoma i més feliç una vegada acabada l’etapa escolar.

Aquest mes es compleix un any des de la primera vegada que ens reunirem molts de nosaltres al Centre Social de Cocentaina junt a una nombrosa representació d’alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de les nostres comarques. En eixe moment vam donar a conéixer les nostres necessitats i l’absoluta mancança de recursos per als nostres fills i filles i amb aquesta trobada del proper diumenge ho commemorarem.

Associació Cormarcal Somriures: Projecte de Connexió Vital L’Alcoià-El Comtat.