COMPROMÍS PER MURO NO FORMARÀ PART DEL NOU GOVERN

El portaveu de Compromís per Muro, Vicent Molina, ha confirmat que la seua formació no entrarà a formar part del pròxim govern de Muro. Aquesta negativa se suma a la ja anunciada pel PSOE, amb la qual cosa es confirma que el nou equip de govern estarà format per Esquerra Unida, PP i Ciutadans.

Segons el comunicat de Compromís, l’alcalde d’Esquerra Unida, Gabriel Tomàs, ja li ha transmés la seua intenció de governar «amb els partits de dreta». Aquesta situació fa que des de Compromís per Muro es mostren decidits a «treballar des de l’ombra governant i fent marxa».

Dies abans de prendre aquesta decisió, la formació ha enregistrat la sol·licitud de plenari extraordinari «perquè no es puguen perdre» ni les negociacions de l’adquisició del Bata, ni la redacció del projecte del reg i canvi de la gespa del camp de futbol, ni l’ajuda de l’IVACE de 121.000€ per a reurbanitzar la zona industrial de Duquesa d’Almodóvar.

D’altra banda, també han enregistrat la posada de la bandera LGTBI i la lectura d’un manifest en defensa dels drets i llibertats del col·lectiu LGTBI, per al dia 28 de juny.