COL.LECTIU-COMPROMÍS QUALIFICA D’ELECTORALISTA I DE DESLLEIALTAT INSTITUCIONAL LA VISITA DE LA CONSELLERA BARCELÓ A COCENTAINA

El Col·lectiu 03820-Compromís ha mostrat el seu malestar per la visita partidista de la consellera de Sanitat a Cocentaina.

Segons el seu portaveu, Jordi Pla, “ens hem enterat de la visita de la consellera per la premsa. Ha estat una visita on no s’ha avisat al conjunt de la corporació municipal, ja que l’oposició no ha estat convidada. Una mostra més de la deslleialtat institucional a la que ens té acostumats l’alcaldessa”.

El portaveu de la coalicio ha qualificat la visita d’electoralista i ha criticat la falta de respecte institucional a tot el poble de Cocentaina “a l’alcaldessa sols li interessa la foto i fer de Cocentaina el seu cortijo amb els diners de tots. Cocentaina necessita una Alcaldia que governe per a tots i que es deixe el carnet del partit en casa en grans temes de poble. Ja està bé de campanyes d’autobombo que no solucionen els problemes de la nostra gent. Ja està bé d’actuar amb el carnet del PSOE i no amb el carnet de Cocentaina”.