Cocentaina suspén les escoles d’estiu però obrirà la piscina municipal

L’Ajuntament de Cocentaina acaba de comunicar que l’edició 20 de l’escola de permanència i les diferents modalitats esportives dins de les escoles esportives municipals d’estiu no es duran a terme, a causa de la crisi derivada per la pandèmia de la COVID-19. Aquesta decisió és fruit de la responsabilitat per evitar contagis i per garantir que tota l’activitat que es presta en el poliesportiu municipal estiga controlada i siga segura per a totes les persones.

Inici de la temporada de piscina

Per altra part, la Regidoria d’Esports està treballant per a poder iniciar la temporada de piscina en juliol. Sempre amb la intenció de tornar a la normalitat d’una forma progressiva i estructurada, complint amb totes les mesures necessàries per a adaptar la instal·lació a les noves normes de seguretat i higiene i poder garantir la protecció dels banyistes i del personal del poliesportiu.

El passat divendres 22 de maig l’alcaldessa de Cocentaina, el regidor d’Esports, el coordinador del poliesportiu i l’enginyer municipal es reuníem en la piscina per avaluar les condicions en què es podrà prestar el bany aquest estiu, tenint en compte les restriccions horàries i d’aforament que caldrà aplicar.

El regidor d’Esports, Octavio Cerdá, lamenta haver de prendre aquestes mesures «però hem de ser prudents i realistes i les escoles d’estiu no poden prestar-se en unes condicions mínimes que garantisquen una seguretat total. És una decisió difícil que hem estudiat molt, sospesant cada alternativa, i que finalment ens porta a ser responsables i a protegir, especialment, als més menuts del poble».