Cocentaina serà seu del Nacional ITTAF de Taekwondo

El pròxim dissabte 5 de febrer tindrà lloc al pavelló municipal de Cocentaina l’edició XI del Nacional ITTAF de Taekwondo Tradicional, amb modalitat de combats i tuls.

Aquest esdeveniment esportiu comptarà amb més de 120 participants de tot el territori nacional, i que durant tot el dia del dissabte competiran per les medalles per proclamar-se campions d’Espanya. Entre els participants d’aquesta edició comptarem amb el Club Dorya que té la seu a la malaurada localitat de Llanos de Aridane, en l’illa de la Palma. El club Dorya participarà amb un total de 15 esportistes i 4 entrenadors, a més d’aportar 3 àrbitres per a les diferents competicions que tindran lloc.

Des de l’ajuntament de Cocentaina es vol col·laborar amb la visita d’aquest club a terres del Comtat i prendre part d’aquest Nacional amb l’esforç que açò els pot suposar. Per aquest motiu, Cocentaina col·laborarà amb 2.000 euros per a que tota l’expedició del Club Dorya puga sufragar algunes de les despeses que generarà la seua participació.

El regidor d’Esports, Octavio Cerdà, explica que després d’haver-nos informat de la situació i ser coneixedors que el Club Dorya prenia part del Nacional a Cocentaina, i de que algunes de les famílies dels esportistes ho havien perdut tot amb la catàstrofe del volcà: «pensem que aquesta col·laboració és el mínim que podem fer per a que la seua visita a la nostra localitat no siga un esforç tant considerable i que així puguen gaudir de la competició, de l’ambient esportiu i de la nostra terra i la nostra gent.»