COCENTAINA PRESENTA ELS CÀRRECS I EL CARTELL DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS

El Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina va ser escenari dissabte passat de la presentació dels càrrecs festers del 2019.

L’acte va donar començament amb les paraules del president de la Junta de Festes, Hipòlit Borràs, el qual va donar pas al descobriment del cartell realitzat per l’escultor local Moisés Gil. El públic també va poder conéixer el director de l’himne de festes, el músic contestà, Edu Bernabeu.

En la part central de la vetlada, tots van poder conéixer als rostres més importants d’enguany. El primer a pujar a l’escenari va ser Abraham Moltó com abanderat moro de la filà Manta Roja. A ell li va seguir l’abanderat de les tropes cristianes, Javier Pascual de la filà Creuats. Finalment, tot el protagonisme es va bolcar en Rubén Colomina com a capità moro de la filà Berbers, així com Màxim Ferrer, capità cristià de la filà Contestanos.

En la recta final de la gala, va intervindre el músic i compositor murer José Rafael Pascual Vilaplana, bon coneixedor de la música festera així com de les Festes de Moros i Cristians, qui va tindre l’honor de ser el mantenidor d’este acte. Finalment, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, va tancar la gala en representació de la nova corporació municipal.