Cocentaina prepara la Cavalcada dels Reis d’Orient de 2023

El Patronat del Sagrat Cor de Jesús, amb motiu del seu centenari, és l’entitat que enguany s’encarrega d’organitzar la Cavalcada

Els actes previs a la Cavalcada començaran el pròxim diumenge dia 1 de gener de 2023, quan, al voltant de les 19.00 hores, l’Emissari Reial baixarà pel Passeig del Comtat per a anunciar, amb el seu Ban Reial, l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Serà el dia en què els xiquets i les xiquetes podran anar a deixar les seues cartes plenes de desitjos als patges reials. És important destacar que cal escriure ben clarament el nom i els cognoms, com també l’adreça postal, perquè així els patges podran contestar més ràpidament totes i cadascuna de les cartes que els arriben.

Seguidament, el dia 4 de gener, entre les 18.00 hores i les 21.00 hores, estarà el Patge dins del pati del Palau, mentrestant fora, a la plaça del Pla, es farà també un mercat, algunes actuacions i alguna sorpresa perquè l’espera a l’hora per a poder veure el Patge es faça més amena. Per tant, gràcies a l’esforç i al treball constant del Patronat, el Campament Reial estarà també el dia 4, un dia abans del que és habitual, ja que normalment està només el dia 5, el conegut com a Patge de les tres, a Santa Maria, al Salvador i també en alguns barris.

Finalment, el dia 5 serà la tan esperada Cavalcada a partir de les 19.00 hores, en la qual Ses Majestats els Reis Mags baixaran pel Passeig fins a arribar al Pla, a on faran l’Adoració.