COCENTAINA NO ES PRESENTA A UNA INICIATIVA PER TENIR WIFI GRATUÏT

El portaveu del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina, Jordi Pla, ha denunciat que l’equip de govern no s’ha presentat a una iniciativa per a tenir xarxa wifi gratuïta en l’espai públic del poble. “Vam presentar esta proposta perquè és positiva per a Cocentaina. L’equip de govern no s’ha presentat a aquesta convocatòria. L’argument a favor de l’equip de govern per a tenir tants alliberats era per a presentar-se a més subvencions. Ara queda clar que cobren i no fan faena”, ha afirmat Pla.

A més a més, Jordi Pla denuncia la manera irresponsable de governar que té l’equip de govern per rebutjar qualsevol proposta només pel fet de ser del Col·lectiu-Compromís. “L’equip de govern està tenint una manera de governar irresponsable perquè qualsevol proposta que es faça des del Col·lectiu-Compromís pel fet de ser del Col·lectiu-Compromís s’ha de rebutjar”. Per a Pla “no és possible que este equip de govern continue amb l’interés partidista per davant de l’interés de Cocentaina”

Segons la coalició, “és una mostra més de la deixadesa i la falta de lideratge de l’equip de govern”. Des del Col·lectiu 03820 – Compromís afirmen que la coalició contestana aposta per sumar i per una Cocentaina amb futur.