Cocentaina llança el programa «C’ACTIVA»

L’Ajuntament de Cocentaina posa en marxa noves ajudes i subvencions dirigides a autònoms, empreses i xicotetes empreses. Aquesta segona convocatoria forma part del pla que l’Ajuntament ha creat per a dinamitzar l’activitat econòmica del municipi creada per la situació actual de la Covid-19.

Cal destacar que hi han dos línies per a poder sol·licitar dites ajudes:

1ª Si l’activitat ha estat tancada al 100%, l’import serà de 600€.

2ª Si ha tingut una reducció del 60% en la facturació durant l’estat d’alarma, l’import serà de 300€.

Les dos línies compten amb trams addicionals que contemplen tant tindre treballadors al seu càrrec o bé, si se està de lloguer.

La línia pressupostària que l’Ajuntament ha creat és d’un total de 160.000€ a càrrec del pressupost municipal. A més aquesta xifra pot ser ampliada en qualsevol moment i en cas de ser necessari.

Les ajudes és podran sol·licitar a partir del 25 de setembre i tota la tramitació serà realitzada a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Cal recordar que aquestes ajudes NO són compatibles amb les que ofereix la Generalitat Valenciana.

La regidora d’Hisenda, Mariona Carbonell es mostra satisfeta «perquè amb aquestes ajudes es pot donar un impuls a l’activitat empresarial, en tots els àmbits en el nostre poble donat la malaurada situació que estem passant. També cal recordar que la partida pressupostària està totalment constituïda per fons municipals el que ens ajuda a poder ampliar-la, si fora el cas, ja que en l’Ajuntament de Cocentaina estem al 100% amb el sector econòmic del nostre poble».