Cocentaina demana a l’IVACE més de 300.000€ per a millorar el polígon de Sant Cristòfol

L’Ajuntament de Cocentaina ha demanat més de 300.000€ en aquesta nova convocatòria de l’IVACE. En aquesta ocasió, s’ha presentat un únic projecte per acabar de dotar dels serveis essencials i que estiguen en igualtat de condicions tots els polígons. Millora de l’asfalt de tot el perímetre industrial del polígon de Sant Cristòfol, millora de la senyalització, millora de les arteries principals del polígons quant a reorganització del trànsit.

Amb aquest projecte i ja que en les pròximes setmanes s’iniciaran actuacions de millora en els polígons Algars, Llaona i en aquest mateix de Sant Cristòfol canviant tota la il·luminació i els sistemes contra incendis del polígon com es va fer el passat 2019 al polígon de les Jovades i l’Alcúdia amb una inversió de més de 200.000€.

L’equip de govern no deixa enrere cap polígon del municipi, i és clar que per a dur endavant altres projecte que es preveuen en la convocatòria de l’IVACE, primer han de millorar-se les dotacions primàries conforme va a fer-se i tindre tots els polígons industrials amb les mateixes condicions, perquè apostem per la indústria contestana i el potencial industrial i econòmic que representen els polígons per a la localitat.