Cocentaina completa amb gran èxit les seues rutes de guiades de Turisme

L’Oficina de Turisme de Cocentaina penja setmana rere setmana el cartell de complet en les seues rutes guiades de 2020. Tot i que, com tots sabem, el sector turístic en general no passa pel seu millor moment, Cocentaina ha sabut reinventar-se i s’ha sobreposat a la difícil situació del sector fent una aposta clara per les rutes de turisme actiu i de proximitat.

Recórrer el traçat urbà cristià i islàmic mitjançant una ruta teatralitzada, conéixer i contemplar les plantes, els bolets o les estreles de nit fent una passejada per la Serra de Mariola, pedalejar amb bicicleta visitant el castell de Penella o els recursos hídrics que hi ha a l’abast de la capital del Comtat, són algunes de les rutes que s’han portat a terme des de juliol i que acabaran a finals d’octubre per a donar pas a un mes de novembre dedicat a la gastronomia, on l’oli serà el protagonista com a producte estrela.

El regidor de Turisme, Ivan Jover, destaca la importància que té per a Cocentaina aquestes rutes, «des de la Regidoria estem molt satisfets, tant per la gran acollida que estan tenint les rutes, totalment gratuïtes i segures, i ja s’està treballant per a realçar nous recursos de cara a 2021 perquè puguen ser també visitables».

Si teniu interés de participar en aquestes rutes, podeu informar-vos en turismococentaina.com o bé en el telèfon 965590159 i elegir quina temàtica us atrau més.