EUSEBIO PASCUAL, MILLOR ESPORTISTA DE COCENTAINA

El divendres 25 de gener, a les 20.15 hores en el Centre Cultural El Teular, tindrà lloc la XVIII Gala de l’Esport Contestà, on es lliuraran els diferents guardons i mencions que es premien en aquest acte.

Els guardonats han estat els següents:

Millor Escola Esportiva: “ESCOLA DEL JUDO CLUB COCENTAINA”, per la seua nombrosa activitat esportiva a aquesta darrera temporada, on els seus alumnes han participat en els Campionats Autonòmics, als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, als Jocs Escolars de Formentera del Segura, a la Lliga Escolar de Castalla i fins i tot, a un torneig internacional celebrat a San Cipriano, França. En aquestes competicions aconsegueixen nombrosos podis, 6 medalles d’or i quedar campions com a millor escola a Formentera.

Millor Col·laborador Esportiu: “ELISEO SÁNCHEZ JIMÉNEZ”, pel seu treball en la formació de nombroses generacions de jugadors d’hoquei, tant a Cocentaina com a altres localitats, inclús a nivell autonòmic en la seua època de seleccionador de la Comunitat Valenciana. Als 10 darrers anys, Eliseo ha estat el coordinador i entrenador del Hoquei Club Cocentaina.

Millor Esportista Veterà: “JOAN JOVER DOMÍNGUEZ”, per tota una vida dedicada a la pràctica del tennis, i on a dia de hui, encara el practica. Joan és un dels primers impulsors del tennis a Cocentaina, havent participat en totes i cadascuna de les 42 edicions celebrades de les 24Hores de tennis, des dels seus inicis pels anys 70.

Millor Club Esportiu: “EQUIPS JUVENIL I CADET DEL CD CONTESTANO”, pels seus respectius ascensos de categoria a la temporada passada. L’equip juvenil va recuperar la plaça a categoria preferent que va perdre l’any anterior, mentre que l’equip cadet va muntar a 1º Regional per primera vegada en la història del Club.

Millor Esportista Promesa: “JOSÉ SOLBES JORDÀ”, per la bona temporada 17/18 on ha sigut jugador titular a l’equip juvenil del Hércules CF a la Divisió d’Honor, i on ha format part en 8 partits del Hércules CF «B» a categoria preferent. També ha debutat amb el primer equip d’aquest club (Segona Divisió B del futbol espanyol), realitzant la pretemporada i jugant diferents partits amistosos amb ells.

Millor Esportista: “EUSEBIO PASCUAL BONHOME”, per la seua gran temporada, on ha sigut guanyador de la Volta a Segovia, la Volta a Zamora, la Volta a l’Illa de Tenerife i la Clàssica de Aitzondo, pertanyent aquesta última prova a la Copa d’Espanya. Aquests i altres resultats li han valgut per a ocupar la 2ª posició al rànquing de la categoria Elit de la Federació Espanyola de Ciclisme.

A més, hi haurà diferents mencions d’honor per aniversaris més que importants, com són els 100 anys d’història del C.D. Contestano, i els 20 anys d’història del Ye Faky futbol sala.

El regidor d’esport Saül Botella, destaca els 18 anys ininterromputs realitzant aquestes edicions de la Gala de l’Esport Contestà, i que aquest, és un reconeixement tant merescut per als nostres esportistes, bé ja siga per la temporada realitzada, o per tota una trajectòria dedicada a l’esport. A destacar també, els aniversaris del C.D. Contestano pels 100 anys, i el del Ye Faky futbol sala pels 20 anys, i agrair el seu treball i constància per a continuar duent el nom de Cocentaina per tot arreu, sent un referent en el món de l’esport.