COCENTAINA CELEBRA LA II GALA DEL COMERÇ LOCAL

L’Associació de Comerç i Serveis de Cocentaina va celebrar aquest passat divendres la segona edició de la Gala del Comerç Local. L’acte va tenir lloc al Centre Social Real Blanc i, convertint-se ja en la festa del comerç local contestà, va aprofitar per a tres coses diferenciades. Per una banda es van lliurar els Premis d’Aparadorisme Fira de Tots Sants, es va retre homenatge a un dels comerços més antics de Cocentaina i, per últim, també es va dedicar un reconeixement especial a un dels restaurants més importants del municipi.

Pel que respecta al concurs d’aparadorisme, els premis van recaure en Asells (1r Premi), Mercería Borràs (2n Premi) i Maymy (3r Premi), amb una Menció Especial per a La Paraeta.

Un dels moments més emotius de la gala arribava amb l’homenatge que feia l’Associació de Comerç i Serveis de Cocentaina a dos dels comerços amb més anys d’història al darrere. Es tracta de Gelats La Ibense i del Restaurant l’Escaleta, els qui van rebre les felicitacions de tots els companys i associats presents.

I, per últim, també va haver una menció especial amb reconeixement a la joieria Maymy per la jubilació dels seus propietaris.

Mariona Carbonell, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Cocentaina, ha volgut felicitar públicament a l’Associació de Comerç i Serveis local per portar avant aquesta II Gala del Comerç, consolidant així aquesta iniciativa que “visibilitza i deixa de manifest com d’important és per a l’economia local contestana el nostre comerç i el teixit associatiu que s’ha creat al seu voltant. És important que la ciutadania perceba aquesta tasca conjunta dels xicotets empresaris locals i que, d’aquesta forma, s’incremente la seua confiança perquè açò es traduïsca en vendes i una pervivència dels nostres emprenedors i comerciants. L’Ajuntament de Cocentaina seguirà contribuint amb l’Associació de Comerç perquè així siga”.