Cocentaina celebra amb èxit la II Cursa de la Dona

El passat diumenge 5 de març arrancava la primera activitat multitudinària de la programació de propostes organitzades per l’Ajuntament de Cocentaina per commemorar el Dia Internacional de la Dona i ho feia amb la segona edició de la cursa urbana. La trobada esportiva va combregar vora 50 persones més que la de l’any passat, superant les més de 200 persones participants.

El matí va estar amenitzat per les activitats de Mónica Talens i Alicia Montava. Les Mestresses de Casa van atendre fantàsticament la taula d’avituallament situada al Pla, Carrefour va col·laborar amb la donació d’aigua i fruita per als participants i l’associació de comerç El Comtat va sortejar diversos xecs i regals avans de l’entrega de trofeus per als guanyadors.

La cursa, com l’any passat, va comptar amb l’organització tècnica del Socarun, club que «van dur el pes de les qüestions més importants a l’àmbit esportiu: recorregut, repartiment de dorsals i organització del voluntariat», assenyala Mireia Estepa, regidora de Benestar Social que subratllava que «sense esta entitat res haguera estat possible».