Clara Pastor, portaveu del PSOE de Gaianes: «El que no és ètic ni transparent és la manera de governar que té Compromís i PP a Gaianes»

La portaveu del PSOE de Gaianes Clara Pastor mostra el seu malestar per les declaracions realitzades per l’alcalde sobre la decisió de no obrir la piscina municipal i també, per la manera d’actuar i governar que té al poble.

Clara Pastor ha comentat que «en un any, hem vist com tant Compromís com el PP han governat el poble amb opacitat i un absolutisme propi d’una Espanya en blanc i negre, perquè un assumpte tan rellevant com és l’obertura de la piscina no estigués a l’ordre del dia del Ple. No teníem constància de què anàvem a tractar aquest tema i a més, l’alcalde inclou per primera vegada al Ple Extraordinari precs i preguntes amb la clara intenció de parlar sobre la piscina sabent que jo no podia assistir. Crec que no cal recordar que estem en una crisi sanitària a causa de la Covid19 i, que la meua obligació com a Directora de Salut Pública dificultava la meua assistència al Ple Extraordinari de les 13.30 hores del passat 4 de juny, en ple Estat d’Alarma, cosa que no passaria si els Plens foren de vesprada».

Pastor aclareix que, «no puc realitzar les nostres propostes al Ple perquè no sabia que anava a tractar-se aquest tema. És per això que les vaig formular al perfil institucional de l’Ajuntament a les xarxes socials una vegada assabentada de la notícia. Continue pensant que complint amb les mesures d’aforament, distanciament i higiene es pot obrir la piscina i donar aquest servei a la ciutadania de Gaianes, que no sols són les persones de risc».

La portaveu socialista destaca que, «si hi ha algú que no compleix amb les seues obligacions i tasques és l’alcalde de Gaianes i el seu equip de govern, que a hores d’ara ni tan sols han trucat al Centre de Salut Pública per interessar-se de les qüestions relatives a les diferents mesures la Covid19».

Per últim, ha deixat clar que «mai podran dir que el Partit Socialista no treballa pel nostre poble quan hem presentat des de l’inici d’aquesta legislatura una bateria de propostes per millorar la qualitat de vida del veïnat, però cap d’elles ha sigut aprovada per l’equip Compromís-PP».