BLAS CALBO, ALCALDE DE GORGA, NOU PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha proclamat, en la sessió constitutiva del seu plenari, a Blas Calbo, alcalde de Gorga, com a nou president per majoria absoluta.

Calbo ha fet un discurs en prendre possessió, en el qual ha mostrat la seua convicció que “la unió comarcal juga un paper fonamental, ja que només des d’aquesta unió serà possible fer front a grans reptes que ja tenim i als que segur vindran”. Ha destacat la necessitat de lluitar contra la pèrdua de població i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, mitjançant el desenvolupament dels grans projectes de la Mancomunitat, com el polígon mancomunat, i els serveis de promoció econòmica, turisme o cultura.

Blas Calbo, amb 93 vots, s’ha imposat en la votació a la candidatura de Josep Sempere, alcalde de Banyeres, amb un total de 48 vots, en una sessió que ha comptat amb la presència de tots els vocals dels quinze municipis que integren la Mancomunitat.

Manolo Gomicia, anterior president de la Mancomunitat, ha donat l’enhorabona a Blas Calbo, i ha afegit que “estic segur que serà la legislatura definitiva de consolidació del projecte”.