BEQUES ACADÈMIC-ESPORTIVES I GUARDONS ANUALITAT 2017

Aquest divendres 1 de desembre va tindre lloc , en la Casa de Ferro, el lliurament dels Guardons Esportius i l’entrega de les Beques Acadèmic-Esportives corresponents a l’anualitat 2017 .

Amb aquest acte la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, pretén rendir un petit homenatge a tot el col·lectiu esportista local, però especialment a aquells esportistes que per la seua trajectòria han destacat en gran manera en els últims temps.

La Beca Acadèmic-Esportiva valorada en 500 euros se li va concedir a Hugo Cruz (kàrate); un jove esportista amb un espectacular palmarés a pesar de la seua curta edat, fruit d’un talent innat i d’un gran esforç i dedicació.

A continuació es va procedir a l’entrega dels guardons als esportistes murers més destacats de l’any. Els guardonats van ser : Josep Tomàs (ciclisme) millor esportista promesa; Ángel Gonzálbez (rugby) millor esportista individual; Club Mawashi Kan (karate) millor club; i Ricardo Vilaplana (ciclisme i futbol) millor trajectòria esportiva.