Arriba a Muro l’exposició «Artistes de l’exili i la lluita»

L’exposició «Artistes de l’exili i la lluita» estarà oberta al públic del 25 de setembre al 31 d’octubre de dimecres a dissabte de 17 a 21 hores a l’Espai d’Art Arpella de l’Arxiu Municipal de Muro.

L’acte inaugural tindrà lloc el proper divendres a les 20 hores i, com que l’aforament és limitat, per a anar caldrà reservar plaça telefonant o per whatsapp al 673654986.

Es comptarà amb la presentació del Director General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat, Transparència, Cooperació i Autogovern, José Ignacio Pérez Rico; i la participació d’Ivan Torregrossa, membre de Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina, i Enrique Pasqual, regidor de l’Ajuntament de Muro.

L’exposició està formada per 106 obres seleccionades de la col·lecció particular del gravador, pintor i escultor Luis Ardevínez, i es mostra la vida d’aquella època i el compromís polític, artístic i cívic.

Visites guiades

Hi ha que destacar que els dissabtes a les 18 hores h hi haurà visites guiades. En tot moment caldrà respectar el límit d’aforament i les mesures sanitàries corresponents.