Alcoi serà seu de la Copa Princesa 2021 d’hoquei patins

Alcoi serà la seu oficial de la Copa de SAR La Princesa 2021. Aquest important torneig de caràcter nacional que ja es va disputar en la nostra localitat l’any 2014, en aquells moments sota el nom de Copa Príncep. Tindrà lloc en el Pavelló Miguel Sarasa del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta durant els dies 15 i 16 de maig, dissabte i diumenge.

Manlleu Embotits Solà i CP Vilafranca Capital del Vi, en l’OK Lliga Plata Nord, i PAS Alcoi i CD Arenys de Munt Solartradex, en l’OK Lliga Plata Sud, han sigut els equips classificats per a disputar la històrica competició copera. Els quatre conjunts han obtingut el bitllet després d’acabar en les dues primeres posicions de cada grup al final de la primera volta.

La competició se celebrarà en règim de concentració (dos dies), en una seu única i en format eliminatori (semifinals i final). Els encreuaments de semifinals enfrontaran al primer classificat del Grup Nord contra el segon del Grup Sud i al primer classificat del Grup Nord davant el segon de Grup Sud. L’ordre dels partits l’establirà el Comité Nacional d’Hoquei Patins. Finalment, la final la disputaran els dos equips guanyadors de les semifinals i no haurà partit pel tercer lloc. Les semifinals seran el dissabte 15 a la vesprada i enfrontaran a Manlleu Embotits Solà amb CD Arenys de Munt Solartradex i al PAS Alcoi – CP Vilafranca Capital del Vi. La final es disputarà el diumenge 16 al matí.

Recordem que l’últim vencedor de la Copa de la Princesa va ser el CE Vendrell, que va derrotar al Shum Frit Ravich amb un gol en la pròrroga (6-5).